Untitled-1

Tarih: 09-08-2010, 08:48 PM | Shoutbox Sitemize Hoşgeldiniz. (Oturum Aç — Kayıt Ol)

gencdiyaliz forum / GENÇ DİYALİZ FORUMUNA HOŞ GELDİNİZ / Genel-Sohbet muhabbet genel konular / Şimdi Ne Yapmak İsterdin Acaba ?

Sayfalar (4): 1 2 3 4 Sonraki »
Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Normal Mod | Çizgisel Mod
Şimdi Ne Yapmak İsterdin Acaba ?
Yazar Mesaj
tatli cadi Uzakta
TaTLı CaDıIIIIIIIIIIIII

Karma Puanı: 8
Rep Ver:
Rolleyes Şimdi Ne Yapmak İsterdin Acaba ?
arkadaslar burada kı amacım...
bir düşünelim bakalım suan her şey yolunda olsaydı ne yapmak ısterdınız yanı nerede bulunmak hangı şehırde yaşamak hangı iş dalında çalışmak ve özellıkle de buna cevap yazmak yerıne ne yapmak isterdiniz ?

ben mesela izmirde olmak orade ege unv . okuyo olmak sonra da gıtarımı alıp motoruma binip sahıl kenarına inmiş gitar çalmak isterdım
( tabı onumde de şapkam maksat hem eglence hem para toplayabılırız belkı Smile )

şimdi sıra sızde haıd bakalım kım nerde nasıl olurdu acaba merak edıyorum açıkçası Big Grin

Bilmek acı çekmektir. Ve bildik;Karanlıktan çıkıp gelen her haberGereken acıyı verdi bize:Gerçeklere dönüştü bu dedikodu,Karanlık kapıyı tuttu aydınlık,Değişime uğradı acılar.Gerçek bu ölümde yaşam oldu
(En son düzenleme: 10-08-2007 07:20 AM fantastic.)
09-23-2007 12:21 AM
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
efeturk Çevrimdışı
Aileden

Karma Puanı: 0
Rep Ver:
RE: ŞİMDİ NE YAPMAK İSTERDİN ACABA ?
saat gecenin 5i uykuda olmak isterdim ama uyku tutmadı Smile

[Resim: att022425foir7.gif]
VUR DÜNYANIN ÇARKINA VUR VUR ! !
[Resim: ken100lbqt2.gif]
09-23-2007 12:43 PM
semerkand/hasan Çevrimdışı
Aileden

Karma Puanı: 10
Rep Ver:
BEN İŞİMİ BULMUŞUM VE SEVDİĞİM KIZLA HAYATIMI KURMAK VEÜNİFERSİTEYİ BİTİRİB İŞİMDE BİRAZDAHA YÜKSELMEK VE KENDİ AİLEM KURUP GÜZEL VE SEVİYELİ BİR HAYAT YAŞAMAK İSTERDİM ÇOK ZENGİN OLURSAM ETRAFIMDAKİ DÜŞKÜN VE DİYALİZ KARDEŞLERİME ÇARELER ARAMAYI DÜŞÜNÜR DİYALİZ VAKIFLARINA YARDIMCI OLMAYI DİLERİM ÇÜNKÜ BENİM ÇEKTİĞİM SIKINTILARI ONLARIN ÇEKMESİNE DAYANAMAM ONLAR BENİM CANIM VE HEP ÖYLE OLCAK

Adımlarımızın gittiği yere, kalbimiz varmıyor gibi...

Gözlerimizin değdiği yere, gönlümüz dokunmuyor gibi...

Yürü ama ruhun geride kalmasın!

Öyle u/yan ki güneş senden sonra u/yansın....
(En son düzenleme: 09-27-2007 07:02 AM fantastic.)
09-23-2007 01:29 PM
tatli cadi Uzakta
TaTLı CaDıIIIIIIIIIIIII

Rep Ver:
harıkasın sen hasan Smile evt arkadaslae başkayok mu .....
hımmmm
ozmn kımse bbışey yapmak ıstemıyo boş boş oturun bakım aşk olsun yanı hadı ama ya Smile

Bilmek acı çekmektir. Ve bildik;Karanlıktan çıkıp gelen her haberGereken acıyı verdi bize:Gerçeklere dönüştü bu dedikodu,Karanlık kapıyı tuttu aydınlık,Değişime uğradı acılar.Gerçek bu ölümde yaşam oldu
09-23-2007 09:50 PM
fatih Çevrimdışı
Forum yöneticisi

Karma Puanı: 9
Rep Ver:
BEN ŞİMDI NE YAPMAK MI ISTERDIM HALI SAHA HER GUN MAÇ YAPMAYI ISTERDIM SAGLIGIM DA HAFTASNIN 4 GUNNU INSAN EGER HALI SAHADA OLURSA TABI KI EN COK OZLEYECEGI SEY HALI SAHAD TOP OYNAMAKTIR
09-24-2007 02:26 AM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
tatli cadi Uzakta
TaTLı CaDıIIIIIIIIIIIII

Rep Ver:
o da guzel Smile bende bıraktım sporu ama merak etme devame edıcez er ya da geç Smile

09-24-2007 08:03 AM
tırtılım Çevrimdışı
Aileden

Rep Ver:
Cool RE: ŞİMDİ NE YAPMAK İSTERDİN ACABA ?
Ben gene yeşil bursamda yaşamak isterdim işim aynı olsun isterdim ailem kankilerim aynı olsun isterdim.
CoolCoolToungueToungue

En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir birbirini anlamayan.....
09-27-2007 05:29 AM
fantastic Çevrimdışı
Site yöneticisi

Rep Ver:
ben bi ara yurdışına gitmeye çalıştım,gidemedim o biraz içimde kaldi ama sonradan burada kalmanin daha hayirli olduğunu anladim, onun dışında ne yapmak isterdim : ) aslinda yapamadığım pek birşey yok Allah'a şükür ama dializ konusuna gelirsek özgür birisi olmak isterdim gerçekten bu 3 yıl içerisinde insan rahat özgür bir yaşamın değerini daha ii anliyor,ama herşeye rağmen halime yatıp kalkıp şükrediyorum,bir istegim daha var oda uçmak : ) dalabiliyorum nede olsa hafiften denize Big Grin

Hayat paylaştıça güzeldir,ve sanatla dahada güzelleşir...Smile
KURALLAR lTAMAMLAYICI TIP l
l KRONİK HASTALIKLARDA ÇALIŞMA METODU l
www.kendikendinetedavi.blogspot.com
09-27-2007 07:04 AM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
tatli cadi Uzakta
TaTLı CaDıIIIIIIIIIIIII

Rep Ver:
hehe Smile harıkasın admın amca Smile ona bakılırsa bende yurt dışındakı egıtımımı yarıda bırakamk zorunda kaldım orda kalıp tamamlamak ısterdım Smile ondan sonra unv.aılemden ayrı bıyerde yanı farklı bir şehırde kendı ayaklarımın ustunde durarak arkdaslarım gibi her istedigimi rahatça yaparak geçirmek isterdim Smile ama şimdide kaçamak yapıp yapmıyo degılım mesela bugun hast. erken çıktık gıttık arkadaslarım bana partı verdıelr gıtıım gıtar çaldım şarkı soledım ama şimdide bogazım acıyo insan o kadar çemkırır mı hiç dııl mı yanı Big Grin

09-27-2007 07:33 AM
fantastic Çevrimdışı
Site yöneticisi

Rep Ver:
Alıntı:ama şimdide kaçamak yapıp yapmıyo degılım mesela bugun hast. erken çıktık gıttık arkadaslarım bana partı verdıelr gıtıım gıtar çaldım şarkı soledım ama şimdide bogazım acıyo insan o kadar çemkırır mı hiç dııl mı yanı
en iisini yapmışşın vallahi işte hayat geçiyor , her anını ii değerlendirmek lazim dializdede olsak hastanede de: )
sen bu arada hastanede durum nedir ? ne zaman cikiyorsun ? bende bi ara takilmiştim pek keyifli bi yer degil ama insan çok şey öğreniyor : )

Hayat paylaştıça güzeldir,ve sanatla dahada güzelleşir...Smile
KURALLAR lTAMAMLAYICI TIP l
l KRONİK HASTALIKLARDA ÇALIŞMA METODU l
www.kendikendinetedavi.blogspot.com
09-27-2007 07:47 AM
tatli cadi Uzakta
TaTLı CaDıIIIIIIIIIIIII

Rep Ver:
valla ben de bı bılsem ne zmn çııçagımı çok sevınıcem ama şafak karanlık sanırım Smile olsun ya ınsan hiç ıkıncı evınden sıkılır mı degıl mı yanı Smile açıkçası şehirdışında da olsam hastanede de olsam evde de olsam buraya gırmeden duramam Big Grin kımse engelleyeeeeee meeeeeeeeeezzzzzSmile
hepınızıçok sevıoyrum kib başbaşın

09-29-2007 05:48 AM
tatli cadi Uzakta
TaTLı CaDıIIIIIIIIIIIII

Rep Ver:
SANIRIM KIMSE BİR ŞEY YAPMAK ISTEMIYOR ARTIK.....
O ZMN BEN SOLEYIM ...........
SU KOLUMDAKI SERUMDAN BI AN ONCE KURTULMAK İS-Tİ-YO-RUMMMMMMMMMMMMMM.....

10-08-2007 06:56 AM
tatli cadi Uzakta
TaTLı CaDıIIIIIIIIIIIII

Rep Ver:
VE NETTEN ÇIKIP YATMAK ISTIYORUM ARTIK Smile HADI HERKES KENDINE CİCİ BAKSIN KOCAMAN OPTUM HEPINIZI HOŞÇA VE MUTLU KALMANIZ DILEGIYLE Smile MUTLU VE UMUT DOLU YARINALARRAAAAAAAA

10-08-2007 06:58 AM
fatih Çevrimdışı
Forum yöneticisi

Rep Ver:
RE: Şimdi Ne Yapmak İsterdin Acaba ?
şimdı ne yapmak ısterdım bılımosun talı cadım kardesım elımde bır sıhırlı degnek olsa butun ınsanlara degdırırıdım ve butun ınsanlar gıdıp organlarını bagışlarlardı ve organ bekelyen tum kardeşlerımız kurtulurdu :Smile benımkısıde boyle bır sey Smile

kardesım ken ıyı bak oldumu hastanede dıkkat et kendıne ben oranın ne oldugunu cok ıyı bılıyorum ınsan orda 3 ay ve ayrı bır 30 gun yatarsa anlıyor ken ıyı bak gor salıcakla kal
10-08-2007 04:38 PM
mavi-ay Çevrimdışı
..:: zamansız ::..

Karma Puanı: 2
Rep Ver:
Ben de uyumak istiyorum şu anda
çok yoruldum yaa
hala buralardayım nasıl oluyor bilmiyorum amaBig Grin
herkese sevgiler....

masal ...
10-08-2007 07:46 PM
melek Çevrimdışı
Aileden

Rep Ver:
slm arkadaşlar hepinizin tek tek kandili mübarek olsun rabbim layıkıyla bu geceyi ihya etmeyi nasip eylesin. ALLAH'IM (cc)BİZİ SENİ SEVMEYİ VE SENİ SEVENLERİ SEVMEYİ VE BİZİ SANA YAKLAŞTIRAN HERŞEYİ SEVMEYİ NASİP EYLE! YA RAB! SENİN SEVGİNİ BANA SUSUZ KALMIŞ BİRİSİ İÇİN SUYUN DEGERLİ OLDUGUNDAN DAHA DEGERLİ KIL.''AMİN )HAYIRLI KANDİLLER
10-08-2007 10:50 PM
kalafatoglu Çevrimdışı
süper vizör

Rep Ver:
bende sizlere saglıklı mutlu günler dilerim kadir geceniz mübarek olsun
10-08-2007 11:41 PM
kalafatoglu Çevrimdışı
süper vizör

Rep Ver:
ben şimdi nakil oluyor isterdim saglıgıma kavuşmak isterdim
10-08-2007 11:45 PM
fatih Çevrimdışı
Forum yöneticisi

Rep Ver:
arkadaşlar forum olarak herkezın mubarek kadir gecesi mubarek olsun hayırlı kandıller
10-09-2007 05:47 AM
tatli cadi Uzakta
TaTLı CaDıIIIIIIIIIIIII

Rep Ver:
bır an önce her şeyın yoluna gırmesını ıstıyorum artık........... ve sabahın bır once olup bayram şekerlerını toplamak sıtıyorum Toungue ya ben çocuk olmak ıstıyorum onlar ne guzel sabah kalkçaklar şeker toplıcaklar acaba bende yıyenlerımle çıksammı ne dersınız Smile hafıf hormonlu arkadas desınler aslında daha 0 - 6 yaş grubunda kendı derler fena fıkır degıl aslın da dimiBig Grin

10-12-2007 08:28 AM
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
Sayfalar (4): 1 2 3 4 Sonraki »
Mesaj Önizleme 

• Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu konuya abone ol
Foruma Git:

Bize Ulaşın | gencdiyaliz | En Üste Dön | İçeriğe Dön | Arşiv | RSS Beslemesi

Türkçe Çeviri: MyBB, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2010 MyBB Group.
Tema Yapımcısı CaN